Educació

Neteja i desinfecció diària en deu seus escolars de Blanes

A partir de dilluns, l’Ajuntament farà talls puntuals de trànsit a prop de dos col·legis

D’acord amb el pla d’actuació per al curs 2020/21 de la Generalitat, l’Ajuntament de Blanes (Selva) prepara a partir de dilluns mesures especials en l’inici del curs escolar. El personal municipal farà neteges i desinfeccions diàries en onze serveis, situats en deu edificis. Les neteges, dues al dia, en els següents espais: les set escoles d’infantil i primària (Carles Faust, Joaquim Ruyra, Mossèn Joan Batlle, Quatre Vents, Sa Forcanera, Napoleó Soliva i Pinya de Rosa), l’escola d’educació especial Ventijol, la Casa de Cultura –seu de l’Escola Oficial d’Idiomes i l’Oficina de Català– i el centre de formació d’adults Es Piteus. D’acord amb la policia, l’Ajuntament tallarà carrers a prop dels centres Vents i Joaquim Ruyra durant uns minuts, a la sortida i entrada de les escoles.

Inversió a Banyoles

A Banyoles (Pla de l’Estany) l’Ajuntament ha invertit uns 50.000 euros per netejar i senyalitzar l’accés als equipaments. Dilluns comencen a Banyoles el curs 2.185 alumnes d’educació infantil i primària i 1.549 d’alumnes d’ESO. A secundària, els estudiants faran ús d’espais dels pavellons, el camp de futbol vell i aules dels casals de barri de la Farga i Canaleta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia