Educació

Olesa, sense una escola bressol

La nova escola bressol municipal d'Olesa de Montserrat, La Baldufa, no podrà finalment obrir les portes la setmana vinent, com estava previst. El motiu és que les obres s'estan endarrerint més del compte amb motiu de la crisi econòmica, fet que ha motivat que l'empresa constructora hagi tingut molts problemes per aconseguir el material arran de la desconfiança dels proveïdors. Així ho ha explicat la regidora d'Educació, Magda Graells, a Olesa Ràdio, que ha afegit que les obres estaran enllestides, si no hi ha més problemes, d'aquí a dos mesos.

Els 52 alumnes que hi ha matriculats en el centre –hi haurà 102 places– s'instal·laran provisionalment en altres escoles bressol. Els nens de zero a dos anys ho faran a les sales polivalents de l'escola bressol Taitom. Els alumnes de dos a tres anys aniran a Nut, un centre privat que havia tancat les portes.

Aquest no és l'únic impediment que ha tingut la construcció de l'escola bressol municipal. Quan es va presentar el projecte ja van sortir queixes de la comunitat educativa de l'institut Daniel Blanxart, ja que La Baldufa s'ha construït a tocar d'aquest centre i des de l'institut es va alertar que això limitaria un futur creixement del centre. Després d'aquestes queixes van sorgir una sèrie de problemes burocràtics que van endarrerir força la tramitació del projecte i l'expedient de contractació de les obres. Finalment, un cop iniciades les obres, els treballs estan trigant més del compte. L'escola bressol La Baldufa s'hauria d'haver inaugurat el curs passat.Darias retreu a Salut no haver immunitzat tots els guàrdies civils i policies

barcelona

L’hospital Broggi quadruplica els llits de pacients crítics i semicrítics

Sant Joan Despí

El govern ja té al cap suavitzar les restriccions en la mobilitat

barcelona

L’IAS obre una nova unitat per atendre l’augment dels trastorns alimentaris

GIRONA

Ordenen retornar els béns de Meirás als Franco i indemnitzar-los

La Corunya
CORAL ELIZONDO
Experta en educació inclusiva

“L’educació inclusiva és una educació transformadora”

Barcelona

L’Estat rebutja espaiar les segones dosis

Barcelona

“Creia que era un lladre, no una nena; em vaig aterrir”

barcelona

Quatre dècades de lluita contra l’analfabetisme

Girona