Educació

Escola Valenciana proposa a Educació formar part del nou Consell Escolar

Consideren que entre els seus membres hi ha molts experts que poden aportar la seua visió en la realitat sociolingüística

Escola Valencia ha proposat a la Conselleria d'Educació formar part del nou Consell Escolar Valencià (CEV). L'entitat defèn el dret dels milers de mestres i famílies que donen suport al moviment per tindre representació en el CEV i participar així en les decisions del conjunt d'experts que el componen, atès el bagatge de l'entitat i els seus coneixements en el camp de l'educació.

Arran la resolució del conseller d'Educació, Vicent Marzà, que renova els components del CEV, el president d'Escola, Vicent Moreno, ha manifestat que “entre els membres de la Federació hi ha gent qualificada que hi podria aportar la seua visió entorn a la realitat sociolingüística i el mestratge per a definir les línies d'actuació que marcaran el camí cap a la normalització de la nostra llengua en tots els àmbits”. Es per això, que han proposat al conseller i al president de la Generalitat una reunió perquè consideren que els experts de l'entitat han de formar part del nou Consell: “Tenim moltes aportacions a fer, moltes idees a compartir, que es poden materialitzar en bons projectes”, han dit.

D'aquesta manera, l'entitat cívica ha exposat la necessitat d'obrir els canals de comunicació amb el nou govern, per tal de promoure la participació de diferents sectors de l'àmplia comunitat educativa com a “elements essencials en la presa de decisions que afecten les bases de l'escola que volem”.

En un altre ordre de coses, Escola Valenciana felicita l'equip de professionals del món de l'educació que Marzà ha designat com a integrants de l'òrgan consultor que portarà a terme les accions oportunes en benefici de l'ensenyament en valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona