Educació

Posen a licitació la nova escola Vayreda de Roses

Després de vuit anys en barracons, el nou centre podria ser operatiu el 2017

L'esperada construcció d'una nova escola a Roses finalment es desencalla després de vuit anys de fer classes en barracons. La Generalitat de Catalunya ha fet públic l'anunci de licitació per a la construcció de l'escola Montserrat Vayreda. Les empreses interessades tenen temps de presentar les seves ofertes fins al 14 de setembre que ve. La contractació inclou la construcció de l'escola, pressupostada en un total de 5.278.000 euros. Amb aquesta tramitació es conclou el procediment que permetrà, un cop adjudicades les obres a l'empresa guanyadora de la licitació, començar a construir la nova escola. El projecte constructiu preveu un edifici d'un total de 3.300 m², disposats entre planta baixa i primera planta i plantejats en un únic volum compacte. La planta baixa encabirà l'espai destinat a educació infantil i educació primària, els despatxos i sales destinades a administració, professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina.

A la primera planta hi haurà els espais destinats a gimnàs i vestidors. A l'exterior de l'edifici, s'urbanitzaran porxos, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives amb una superfície total de 7.296 m². La zona gran exterior es dotarà de bancs, papereres, fonts, regs i equipament esportiu, així com l'arbrat que permeti dotar d'ombra els espais destinats al joc. El termini establert per a la construcció és de catorze mesos, fet que permet preveure que Roses disposarà del nou centre educatiu a principis del 2017.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia