Educació

Euses-UdG vol captar esportistes d'alt nivell com a alumnes

L'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (Euses)-UdG de Salt aposta per captar esportistes d'alt nivell com a alumnes del grau en ciències de l'activitat física i l'esport. Amb aquest objectiu, el centre té en compte tots els detalls per fer més fàcil el dia a dia dels seus alumnes. En aquesta línia, cal esmentar que Euses-UdG ha impulsat el programa Universitat i Esport, que ofereix el suport acadèmic d'un professor o tutor a l'alumnat esportista d'alt rendiment. Per tant, del que es tracta és de donar totes les facilitats per fer possible compaginar els estudis i poder fer compatible la vida acadèmica amb la participació en competicions, concentracions o entrenaments oficials.

Des del principi, aquest grau ha optat per oferir una formació teoricopràctica, incentivar la realització de pràctiques extracurriculars en diverses entitats públiques i privades perquè l'alumne experimenti, en primera persona, la realitat professional. Un altre aspecte és que l'Euses premia els millors estudiants amb programes d'excel·lència que els permeten realitzar la darrera formació en universitats internacionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia