Educació

Jorge Olcina, nou director de la seu de la Universitat a Alacant

El catedràtic d'Anàlisi Geogràfica substituirà en el càrrec Josefina Bueno, nova directora general d'Universitats

El catedràtic d'Anàlisi Geogràfica i responsable de l'Institut de Climatologia de la Universitat d'Alacant serà el nou director de la seu de la Universitat a Alacant en substitució de Josefina Bueno, nomenada recentment directora general d'Universitats.

El nomenament d'Olcina es produirà cap a la meitat d'aquest mes de setembre i assumirà la seua nova responsabilitat amb l'objectiu d'impulsar la seu com un “gran centre de reflexió, difusió cultural, divulgació científica i debat”, segons ell mateix ha explicat.

El futur responsable de l'apèndix de la institució acadèmica a la capital alacantina ha volgut reconèixer el treball dels seus predecessors en el càrrec, des de Manuel Alcaraz fins a Josefina Bueno, passant per Emilio Soler o Catalina Iliescu, i ha afirmat que “em conformaria si puc mantindre el nivell tan alt que tots ells han deixat”.

Entre els reptes que haurà d'assumir Jorge Olcina hi ha el de posar en marxa el nou edifici de la seu, el de Sant Ferran, posat en funcionament el passat curs acadèmic. Olcina ha destacat la seua il·lusió per “engegar noves activitats en els dos edificis que componen la seu alacantina. Impulsant la divulgació científica i fer partícips a tots els col·lectius de la Universitat i fomentar la relació amb agents polítics, econòmics i socials d'Alacant”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia