Educació

Servei propi per suplir baixes a les escoles bressol de Salt

L'Ajuntament l'ha fet intern per tenir més marge a l'hora de cobrir baixes i reduccions de jornada

S'ha redefinit també el sistema per a substitucions

L'Ajuntament de Salt ha fet una reorganització del sistema per cobrir les baixes de les escoles bressol que suposa crear un servei intern, amb personal propi, i més capacitat d'adaptació a les necessitats de cada moment. Fins ara, aquesta aportació de personal ocasional anava a càrrec d'una empresa externa, fet que suposava limitacions i feia que en alguna ocasió els torns quedessin mal coberts. En concret, feien jornades de quatre hores, i ara seran de cinc hores –de vint a vint-i-cinc hores a la setmana–. Serà, a més, personal interí de l'Ajuntament que sortirà d'una borsa de treball municipal. Amb aquesta mesura, s'aconsegueix més marge de maniobra, ja que fins a la instauració d'aquest nou sistema cada llar d'infants tenia assignada una persona que anava cobrint els torns. Les noves, dues, es podran destinar a una o altra escola bressol municipal –El Lledoner i El Carrilet– en funció de les necessitats. D'altra banda, s'ha reorganitzat també el servei de substitutes per reduccions de jornada de les educadores, que limita les hores de treball de les persones que s'hi acullen en un terç de la jornada –de 7,5 a 5 hores diàries–. A partir d'aquesta reorganització, per cada dos o tres reduccions de jornada –en funció dels horaris en què tinguin lloc– es podrà cobrir el servei amb una educadora substituta. Les dues escoles bressol de Salt tenen capacitat per a 82 alumnes. De personal, hi ha nou educadores, una directora pedagògica i una persona per cobrir els torns assignada a cada centre.

LA XIFRA

164
places
ofereix Salt a les escoles bressol municipals, 82 per centre, i a cada una hi ha 9 educadores, 1 directora pedagògica i 1 que cobreix baixes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva