Educació

Escola Valenciana reuneix prop de 1400 alumnes en la nova edició de ‘Cinema a l'escola' a València

La capital del País Valencià acull dues projeccions matinals als cinemes Yelmo d'Espai Campanar

Un total d'11 escoles han assistit a l'activitat ‘Cinema a l'escola' en dues sessions matinals, que han tingut lloc el 23 i 24 de novembre als cinemes Yelmo d'Espai Campanar. “L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta” i l'última aventura d'Astèrix i Obèlix, “La residència dels déus”, han sigut els dos títols que la Coordinadora d'Alumnes Pares i Professors d'Ensenyament Públic i en Valencià –CAPPEPV– ha proposat visionar als centres educatius amb les respectives guies didàctiques per a poder treballar el contingut de les pel·lícules a l'aula.

Dos dies dedicats al cinema en valencià que han comptat amb la participació de 1376 alumnes d'11 escoles, gràcies a l'activitat ‘Cinema a l'escola' d'Escola Valenciana, organitzada per la CAPPEPV. Aquesta cita audiovisual s'ha adreçat a l'alumnat d'Infantil i Primària i ha tingut lloc als cinemes Yelmo d'Espai Campanar, que han acollit, en horari escolar, l'estrena dels títols “L'hivern i la primavera al regne d'Escampeta” i “La residència dels déus”els dies 23 i 24 de novembre.

Escola Valenciana dóna l'oportunitat als centres educatius i als consistoris de crear una agenda cultural amb productes audiovisuals en valencià a un preu raonable amb l'activitat ‘Cinema a l'escola'. Aquest projecte d'Escola Valenciana reuneix any rere any un gran nombre de xiquets i xiquetes i que, concretament, l'any passat va concentrar més de 65.000 infants de 38 poblacions del país.

Durant els propers mesos s'espera superar aquesta xifra amb un major nombre d'administracions i centres que se sumen a l'activitat del cinema en valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.