Educació

Educació completa la concessió de les ajudes de XarxaLlibres als consistoris

Només queden pendents de resoldre les ajudes als ajuntaments als quals se'ls ha requerit completar la documentació presentada

Un total de 8.646 famílies ja han fet ús del formulari telemàtic per sol·licitar les ajudes

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha completat la concessió als ajuntaments de la seua part de les ajudes del programa de gratuïtat de llibres de text #XarxaLlibres. A la resolució, publicada aquest dilluns al DOCV, es concedeixen ajudes per un import de 15.702.873,28 a un total de 250 ajuntaments, 82 dels quals pertanyen a la demarcació d'Alacant, 55 a la de Castelló i 113 a la de València.

Amb aquesta concessió, només queden pendents de resolució aquells ajuntaments als quals se'ls ha sol·licitat que completen la documentació preceptiva que havien de lliurar conjuntament amb la sol·licitud per a participar en #XarxaLlibres. Tan bon punt es realitze la revisió i la verificació d'aquesta documentació, la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport procedirà a publicar la concessió de les ajudes amb caràcter immediat.

D'altra banda, un total de 8.646 famílies han realitzat ja la sol·licitud telemàtica per a poder beneficiar-se del programa #XarxaLlibres durant el matí de dilluns. Pel que fa a la distribució territorial, 1.199 sol·licituds pertanyen a la demarcació d'Alacant; 4.144 a la de Castelló; i 3.334 a la de València. Aquestes xifres només inclouen les sol·licituds emplenades en línia. Les famílies també poden adherir-se al programa descarregant-se el formulari i imprimint-lo en paper des de la pàgina web.

Per emplenar la sol·licitud telemàtica, les famílies han d'accedir a la pàgina web de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport habilitada per a les ajudes. Una vegada emplenada aquesta sol·licitud, per a la qual no es necessita signatura electrònica, es genera un codi amb el qual l'ajuntament podrà recuperar les dades del sol·licitant a l'hora de tramitar-la.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Acord per ampliar el festival Roses de Reus

Reus
FIGUERES

Restauraran la façana i els elements patrimonials del Teatre el Jardí

FIGUERES
Urbanisme

Rebategen carrers de Sarrià per denunciar la destrucció dels jardins de Can Raventós

Barcelona
societat

Barcelona vol limitar l’horari d’obertura a l’entorn del carrer Tuset

barcelona
BADALONA

Els usuaris de Can Bofí Vell, condemnats a viure de nou al carrer

BADALONA
Albanyà

Bassegoda recupera el sant Miquel vandalitzat fa més de 20 anys

Albanyà
infraestructures

Posen en marxa els ascensors de l’estació de Mollet Sant Fost

MOLLET DEL VALLÈS
SALT

Els patinets han estat involucrats en una vintena d’accidents els últims sis mesos

SALT
GIRONA

L’Ajuntament instal·larà llums LED a l’entorn de les Hortes de Santa Eugènia

GIRONA