Educació

societat

educació

Escepticisme per les obres a l'Arrabassada

Els veïns volen un document del govern sobre l'inici dels treballs a l'escola el 2018

L'anunci recent sobre l'inici de les obres a l'escola Arrabassada de Tarragona, que està previst pel 2018 i que posaria fi a les aules prefabricades, no ha despertat gaires passions entre els veïns de la zona. Després de deu anys d'anuncis similars, el president de l'Associació de Veïns de la Vall de l'Arrabassada i Músics, Josep M. Bertran, considera “paper mullat” l'anunci de la Taula d'Ensenyament de Tarragona. Bertran troba positiu que es digui públicament que les obres començaran el 2018, però “no hi ha ningú que doni un paper signat” d'aquest compromís. A més, Bertran recorda que al Parlament de Catalunya “podria haver-hi eleccions a final d'any” i creu que els “estan prenent el pèl”.

El 10 de maig, el Departament d'Ensenyament va anunciar que s'està encarregant la redacció del projecte de direcció de les obres de l'escola. La Generalitat disposarà d'una partida de 345.000 euros per aixecar l'edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia