Societat

Roses cedeix un local a l’Aula Gastronòmica

Tots els grups es van posar d’acord per donar el vistiplau a la cessió

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Roses es van posar d’acord per aprovar la cessió d’un local de la zona portuària de Roses -al costat de les peixateries del port pesquer- per destinar-lo a Aula Gastronòmica. La concessió administrativa, de la qual n’era titular fins ara la Confraria de Pescadors de Roses per cessió de Ports de la Generalitat, passa així a mans del consistori, que adaptarà el local per encabir el nou projecte gastronòmic.

La implantació de l’Aula Gastronòmica té per objectiu la dinamització de la zona del port pesquer i la difusió de la cultura del peix i del món de la pesca local com a atractiu ambiental, cultural, social i de promoció de l’activitat turística del municipi.

La cessió d’ús del local permetrà ara la creació d’aquesta aula, que inclourà cuina professional i zona de serveis, amb capacitat per a una quarantena de persones. A l’aula s’impartiran tallers de cuina que volen comptar amb la participació dels mateixos restauradors de la població, a més d’altres experts i professionals, i on la Confraria de Pescadors prendrà un paper actiu en una aposta comuna per la difusió, reivindicació, consum i cuinat dels productes del mar rosincs. El projecte té un cost previst de 167.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]