Societat

Enxampen un genet borratxo circulant per la carretera a Galícia

Agents de la Guàrdia Civil que realitzaven un control a Nigrán van veure com s’apropava cap a ells incapaç de dominar l’animal

L’home va donar un resultat positiu de 1,18 mg/l en el test d’alcohol

La Guàrdia Civil de Tràfic va denunciar en la nit de Sant Joan a un genet de 46 anys que transitava amb el seu cavall per una carretera en Nigrán i que va donar positiu en alcoholèmia, van informar aquest dimarts fonts de l’institut armat. Els agents que realitzaven un control en la carretera EP-2106, a escassa distància d’on havia instal·lada una de les fogueres més multitudinàries del municipi de Pontevedra, van observar com un genet que s’aproximava cap a ells era incapaç de controlar al seu cavall. A més, no portava cap peça reflectora malgrat transitar per una zona sense il·luminació, la qual cosa és motiu d’infracció al reglament general de circulació, destaquen les fonts. En sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, el genet va llançar sengles taxes d’1,18 i 1,10 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat. Una dotació del punt de control de la Guàrdia Civil va acompanyar al genet fins al seu domicili, ja no només per evitar que tornés a utilitzar el cavall en l’estat en el qual es trobava, sinó també per donar-li visibilitat i seguretat en el trajecte pel qual havia de transitar fins a arribar a la seva casa, precisen les fonts.

La Guàrdia Civil de Tràfic ha denunciat un genet de 46 anys que la passada nit de Sant Joan circulava amb el seu cavall per una carretera a Nigrán (Pontevedra) i que va donar positiu en alcoholèmia, segons ha informat aquest dimarts el cos policial.

Els agents realitzaven un control a la carretera EP-2106, a escassa distància d’on havia instal·lada una de les fogueres més multitudinàries del municipi, i van observar un genet que s’aproximava cap a ells i era incapaç de controlar al seu cavall.

En sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, el genet va donar taxes d’1,18 i 1,10 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat.

Amés, no portava cap peça reflectora tot i transitar per una zona sense il·luminació, fet que és motiu d’infracció al reglament general de circulació.

Una dotació del punt de control de la Guàrdia Civil va acompanyar el genet fins al seu domicili, ja no només per evitar que tornés a utilitzar el cavall en l’estat en el qual es trobava, sinó també per donar-li visibilitat i seguretat en el trajecte pel qual havia de transitar fins a arribar a la seva casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona