Societat

Tres detinguts per una nova agressió sexual múltiple

Haurien abusat de la víctima en un solar a Barcelona on la van retenir dos dies

La investigació continua oberta

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres dos homes i una dona per la seva presumpta relació amb una agressió sexual múltiple a una dona el cap de setmana a Barcelona. Els agents van conèixer els fets dimarts a la matinada quan uns ciutadans van alertar que la víctima caminava pel carrer desorientada i demanant ajuda. Els veïns la van localitzar al districte de Sant Martí de Provençals, des d’on es va traslladar a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica. Segons els Mossos, la dona va explicar que havia estat retinguda en un descampat amb portes metàl·liques, lloc on s’haurien produït les agressions i d’on va poder escapar-se. Tot i això, va relatar que no recordava amb exactitud com havia estat conduïda fins al lloc, ja que s’hauria quedat adormida en un banc de la ciutat i en despertar-se uns homes l’haurien portat al solar on haurien tingut lloc les agressions i l’haurien retingut dos dies.

La policia va poder localitzar el lloc on s’haurien produït els fets i divendres al matí van detenir dos dels autors identificats com a presumptes autors de l’agressió i la detenció il·legal, de nacionalitat romanesa, i una dona de nacionalitat espanyola. Els dos homes estan acusats d’un delicte d’agressió sexual i detenció il·legal, i la dona, de detenció il·legal i lesions lleus.

La investigació continua oberta per detenir una quarta persona, un home també de nacionalitat romanesa, identificat com a presumpte autor de l’agressió sexual i detenció il·legal. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va condemnar ahir la violació múltiple a la jove, de nacionalitat russa, i va qualificar els fets de “terribles”. “No ens podem acostumar al fet que es mati, violi i agredeixi les dones”, va afirmar Ada Colau.

LA XIFRA

4
són les persones que segons les investigacions policials podrien haver participat en l’agressió sexual.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia