Societat

Jotri presenta una línia de plats envasats

Els ha elaborat a partir de receptes de cuina tradicional catalana

Cuinats Jotri va presentar ahir una nova línia de plats envasats amb atmosfera modificada per menjar a casa de cuina tradicional catalana actualitzada amb producte cent per cent natural i respectant la recepta original. De moment han sortit al mercat dos plats: el cim i tomba i la poma de farciment, però al novembre, amb motiu del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, es presentaran dos plats més: la porrada i els fesols amb botifarra de perol. Aquests plats es poden trobar a les carnisseries i a les botigues especialitzades.

El projecte pretén actualitzar una desena de receptes de plats de la cuina tradicional catalana i reivindicar així “la cuina del territori”.

El cim i tomba és fet a partir d’ingredients de proximitat com són la rajada, les patates, l’all i les ametlles, que converteixen la recepta en un dels platillos més representatius de la cuina de Tossa de Mar. I la poma de farciment és elaborada a partir de poma de l’Empordà, carn, melindros i torró, que s’integren per recuperar aquesta relíquia de la cuina medieval més empordanesa. La presentació va anar a càrrec de Francesc Baltrons, responsable de R+D de Cuinats Jotri, i Salvador Garcia-Arbós, periodista i gastrònom que col·labora en el projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’Ajuntament va aturar 141 desnonaments el 2023

girona
Habitatge

Oberta la convocatòria per accedir a 36 pisos de lloguer amb protecció oficial

Pobla de Segur

L’Aeroport de Girona-Costa Brava renova la seva oferta comercial

girona
societat

Instal·laran per primer cop un sistema que desencadena allaus de manera controlada al port de la Bonaigua

Alt àneu
societat

Una setantena d’estudiants passen la nit a l’acampada a la UB en suport a Palestina

Barcelona
societat

Els primers pisos tutelats per a gent gran a Rialp, preparats per a rebre residents

Rialp
VILABLAREIX

La quarta Gala Benèfica Giroinfant recapta 34.100 euros

VILABLAREIX
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana