Societat

societat

Mig centenar dels millors cuiners es trobaran al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Mig centenar de cuiners que sumen més de 30 estrelles Michelin al costat de reconeguts rebosters, sommeliers i experts, seran els protagonistes del programa de la pròxima edició del Fòrum Gastronòmic de Barcelona, que es farà del 18 al 20 de novembre. Amb el lema (Re) pensar la gastronomia, el saló invitarà a reflexionar sobre el moment gastronòmic actual, a realçar el talent independentment del gènere i a impulsar negocis més sostenibles i digitalitzats. Entre els cuiners, hi haurà Paco Pérez, Jordi Cruz, Carme Ruscalleda, Oriol Castro i els germans Torres, i d’estrangers, l’italià Niko Romito, el belga Kobe Desramaults i el danès Rasmus Munk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona tindrà 47 destinacions aquesta temporada d’estiu

VILOBÍ D’ONYAR
Economia

Les glaçades tardanes provoquen la pèrdua de la producció de poma de muntanya

Sant Llorenç de Morunys

En funcionament les càmeres a set pobles garrotxins per evitar robatoris

olot
LLANARS

La central hidràulica torna a funcionar després de quatre mesos d’aturada

LLANARS

Malvivint de nou al ras

Badalona
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona