Educació

Prop de 3.400 escolars van a funcions teatrals a Banyoles

Un total de 3.339 alumnes d’infantil i primària d’escoles de Banyoles i de la resta del Pla de l’Estany, i també dels centres educatius de Mieres i Medinyà, han assistit les darreres setmanes a funcions infantils al Teatre Municipal de Banyoles, que són una de les activitats incloses a la guia de recursos educatius de Banyoles.

Tres espectacles

Els alumnes de cinquè i sisè van poder seguir l’espectacle Treasure Island, un muntatge en anglès d’IPA Productions. De la seva banda, els nens de fins a set anys van anar a la representació d’Embolic a la granja, de la companyia La Baldufa. Quant als alumnes de tercer i quart, l’obra que s’ha preparat per a ells és Quimera, de Butai Produccions. Els organitzadors (l’Ajuntament i les escoles de la comarca, amb la col·laboració de diferents entitats) expliquen que la iniciativa té l’objectiu de “potenciar el coneixement del llenguatge i la interpretació teatrals, estimular l’assistència a representacions teatrals, transmetre valors i actituds de la vida quotidiana, a través d’aquestes arts, i estimular l’aprenentatge de l’anglès”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia