Societat

Sumar porta la residència Sant Josep de Cassà

L’espai té 74 places per al servei de llar residència i 25 per al centre de dia

Sumar, Serveis Públics d’Acció Social a Catalunya, s’encarrega des de dimecres passat de la gestió integral de la residència municipal per a gent gran Sant Josep de Cassà de la Selva. Es tracta d’un centre que té 74 places per al servei de llar residència (41 de col·laboració i 33 de privades) i 25 per al centre de dia (12 de públiques i 13 de privades). Amb aquest nou equipament per a gent gran, Sumar passarà a gestionar 483 places residencials i 80 de centres de dia, a més de les 281 places dels centres de serveis d’àmbit rural distribuïts per tot Catalunya.

L’Ajuntament de Cassà, que també s’ha incorporat a l’entitat com a soci, ha confiat en l’entitat perquè apliqui al centre el seu model de gestió propi, basat en una atenció de qualitat centrada en la persona a partir d’un canvi de mirada a tres nivells: la intervenció tècnica a partir d’una participació afectiva de la persona en el seu projecte de vida, un equip de professionals capaç d’adaptar-se, empatitzar i donar confiança, i la creació d’espais acollidors i agradables.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia