Educació

Ustec insta els docents a no supervisar la PCR

El sindicat creu que l’automostra dels alumnes és una irresponsabilitat

El sindicat Ustec va demanar ahir al professorat que es negui a supervisar les preses de mostres per a les PCR que els alumnes de secundària i postobligatòria s’han fer ells mateixos. Tot i que la Generalitat va anunciar que hi haurà personal sanitari durant la presa de mostres, el sindicat creu que el nou procediment, que s’ha de posar en marxa després de formar el professorat, suposa “una irresponsabilitat per part del govern”. Va exigir també PCR per a tots els docents en contacte amb alumnes contagiats. L’Associació d’Estudiants Progressistes va rebutjar també el nou protocol.

Tant Ustec com el Sindicat Professors de Secundària (Aspepc) van criticar ahir que el Departament d’Educació no hagi regulat el teletreball docent i que sigui cada centre qui en decideixi l’organització perquè consideren que no es garanteixen les condicions laborals dels docents. Els sindicats denuncien, entre altres coses, que l’administració no està proporcionant els mitjans tecnològics per fer les classes telemàtiques i que l’ensenyament híbrid està suposant un increment de la jornada laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia