Societat

Vilafant

Bona arrencada de la campanya del Conill en Ruta

La nova proposta gastronòmica de l’Ajuntament de Vilafant per continuar promocionant la carn de conill, el Conill en Ruta , ha tingut una bona arrencada tant pel públic com pels restauradors: en tan sols dos caps de setmana de ruta l’Ajuntament ha proporcionat als restaurants participants més de 150 conills. L’Ajuntament de Vilafant ha reinventat la Fira del Conill i ha ideat aquesta ruta, en la qual, fins al 23 de juny, nou restaurants tant de Vilafant com de la resta de la comarca fan les seves propostes de tapes i platillos de conill. “Treballarem perquè el conill de Vilafant es converteixi en una marca tan coneguda com ho són la ceba de Figueres o els calçots de Valls”, diu l’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys. Propostes tradicionals amb tocs moderns En les seves propostes els diversos establiments participants preparen el conill de manera tradicional donant-li el seu propi toc de modernitat. A la Tartana de Vilafant serveixen una “terrina de conill amb reducció de ratafia” i un “ravioli de conill amb pesto de l’hort”. El restaurant Ca la Marieta, també a Vilafant, proposa descobrir “el conill amb vi blanc”, i continuant a Vilafant, es pot tastar “el conill a la brasa amb salsa picant” de Can Viñas o acostar-se a Cuina 22 i endur-se a casa un “conill a l’ast” que es pot acompanyar amb l’allioli especialitat d’aquest establiment vilafantenc. Sortint de Vilafant, la ruta passa pel Bocam de Figueres, que fa la seva pròpia versió del “mar i muntanya”. A Vilanova de la Muga, al restaurant Taula Mama Roser, es pot degustar el “conill amb cireres i carxofes arrebossades”, i si es continua la ruta a Garriguella, el restaurant La Vinya prepararà unes “cebes farcides amb carn de conill amb salsa de xocolata” i un “conill amb carxofes i farigola”. La ruta continua cap a Sant Climent Sescebes, on el restaurant Mas Ullastre prepara unes “croquetes de conill amb samfaina”. I finalment, al Corral de Sant Quirze es pot tastar un “conill rostit amb cervesa imperial Limbik”, unint així dos productes de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses

Sant Pau descobreix una nova causa genètica d’immunodeficiència

Barcelona

El Museu d’Art adquireix un fragment del retaule de Sant Feliu de principis del segle XVI

girona
infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Nou projecte d'habitatge amb serveis per gent gran i accés per als joves

Manresa