Societat

gastronomia

Disfrutar: “Si ho haguéssim somiat, no ho hauríem ideat millor”

El restaurant barceloní Disfrutar va obrir ahir les portes amb una nova estrella Michelin, la que els ha permès entrar a la selecta categoria d’establiments guardonats tres vegades, que només n’hi ha 15 a tot l’Estat. “Va ser una sorpresa total, una explosió d’alegria i màgia; si ho haguéssim somiat d’alguna manera, no ho hauríem ideat millor”, va expressar ahir un dels xefs, Mateu Casañas, que també va celebrar poder rebre el premi “al millor lloc”, Barcelona. Segons Casañas, aquest reconeixement no canvia “la manera d’entendre el projecte” però sí que reafirma internacionalment “la importància” de la regió catalana. “És una bandera que cal onejar amb molt orgull”, va assenyalar.

El restaurant de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch va rebre dimarts la tercera estrella per part de la prestigiosa guia Michelin, només cinc mesos després que l’establiment fos escollit com el segon millor restaurant del món i el millor d’Europa pel rànquing The World’s 50 Best Restaurants. Els tres xefs, que es van conèixer treballant al restaurant El Bulli de Ferran Adrià, van començar amb un restaurant a Cadaqués, el Compartir, i el 2014 van obrir el Disfrutar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PALAMÓS

El consistori alerta d’estafes telefòniques al municipi

PALAMÓS
GIRONA

Aturem les Guerres reclama la no militarització d’Europa

GIRONA
societat

Detenen un acusat d’agressió sexual a menors mentre intentava fugir del país

portbou
societat

Conveni de col·laboració amb l’associació Reach per prevenir abusos sexuals

girona
Successos

Els morts a Palma són dues alemanyes, un senegalès i una cambrera espanyola

barcelona
SOCIETAT

Una vintena de persones de tot Catalunya participen en cursos de pasturatge a la Conca de Barberà

Solivella
SOCIETAT

A la recerca de vinya més resilient al canvi climàtic al Bages

Artés
DARNIUS

Els veïns no poden consumir aigua de boca pels nivells alts de trihalometans

DARNIUS
gastronomia

Cap de setmana gastronòmic a l’Antiga Fàbrica Damm

Barcelona