Societat

La cort d'apel·lació de Montpeller ordena de retirar l'antena de telefonia de Montesquiu

El tribunal dóna la raó als veïns que denunciaven que sigui massa a prop de les cases

La societat SFR té sis mesos per desmuntar l'antena de 12 metres i desplaçar-la

La cort d'apel·lació de Montpeller ha finalment donat la raó als veïns de Montesquiu que denunciaven la construcció d'una antena de telefonia mòbil de 12 metres d'alçada a proximitat dels seus habitatges.

En una decisió del 15 de setembre el tribunal considera legítima la denúncia dels veïns i la seva preocupació per les possibles repercussions sobre la salut de les radiacions emeses, i retreu a la societat de telefonia SFR de no haver aplicat el principi de precaució per aquests eventuals prejudicis, implantant l'antena a un altre lloc.

Vint-i-sis habitants havien denunciat conjuntament la societat de telefonia mòbil per la construcció de l'antena, que està situada a 82 metres de la casa més propera.

SFR té ara sis mesos per desmuntar la polèmica antena i s'arrisca a una multa de 500 euros diaris si no ho fa dins d'aquest termini. El tribunal també condemna SFR a pagar una indemnització de 2500 euros als denunciants i a assumir els costos judicials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.