Societat

Pensats per al sexe

L'empresa Margarita Bonita, amb botiga a Barcelona, té la patent d'un llit que es mou sol, ideat per potenciar el joc sexual

També ven sofàs, coixins o cadires pensats perquè els amants trenquin la monotonia

Els seus productes no són aptes per a totes les butxaques, però ja es poden trobar en algunes habitacions d'hotels de luxe

Aquest ginyes mou en horitzontal, amunt i avall, i fa la combinació dels dos moviments

Dissimuladament, un senyor fa fotos a l'aparador més que suggeridor de la botiga que l'empresa lleidatana, Margarita Bonita, té a Barcelona. L'home intenta de manera maldestre que la dependenta de la botiga no s'adoni que fotografia uns coixins per fer més fàcils les postures del Kamasutra, ni com treu imatges del llit que es mou. “Fins ara hi havia llits que vibraven, però cap com aquest que es mou, per això tenim la patent mundial”, explica el gerent del negoci, Eric Plana. Van estar més d'un any per desenvolupar aquest giny que es mou en horitzontal, amunt i avall, fa la combinació dels dos moviments i, a més, amb un comandament es pot escollir la velocitat d'agitació.

El llit, que anomenen Movement Bed, està pensat per “trencar amb la monotonia de les relacions sexuals i estimular la imaginació dels amants”. Perseguint els mateixos objectius, però de manera estàtica, hi ha el Tantra Sofa. A primera vista podria passar per un sofà de disseny, però donant un cop d'ull al manual d'usuari editat per Margarita Bonita s'expliciten les múltiples possibilitats que ofereix per al joc sexual. “Són mobles de doble ús: un sofà on pots llegir còmodament o fer l'amor de maneres diverses”, comenta Plana. El mobiliari que comercialitzen ofereix tantes opcions per potenciar l'erotisme com sinònims té el mot copular. El seu producte estrella, el més venut, és el Love Pillows, uns coixins inspirats en el Kamasutra que permeten fer posicions aparentment impossibles. El preu d'aquests coixins va dels 30 als 300 euros, els models més sofisticats. En canvi, el llit mòbil o el sofà tàntric no estan a l'abast de totes les butxaques, i menys en temps de crisi, per això el gerent de l'empresa no amaga que “són productes elitistes, dirigits a la classe mitjana alta i alta. És cert, que sempre es venen més Seats [coixins], però també venem Ferraris [llits amb moviment]”.

Aquells que no puguin adquirir aquests productes de sex-shop de luxe sí que els poden provar. L'empresa està proposant a diferents hotels de l'Estat muntar habitacions amb tots aquests enginys. “Els hotelers ofereixen escapades romàntiques que acostumen a incloure sopar, massatge, circuit de spa... Doncs canviant una mica aquesta oferta poden tenir habitacions dissenyades per potenciar el joc eròtic”, explica Plana. De moment, ja hi ha una habitació amb segell Margarita Bonita, a l'hotel Llegendes de Girona. Una habitació els serveix per promocionar els seus productes perquè només que tingués “una ocupació del 30%, que és baixa, voldria dir que hi han passat un centenar de parelles i aquestes poden parlar amb altres parelles... Així es fa publicitat i es crea la demanda”. L'objectiu de l'empresa és que d'aquí a dos anys hi hagi cent suites Margarita Bonita repartides en hotels de tot l'Estat que tinguin entre quatre i cinc estrelles. L'ambició de la companyia creada fa poc més d'un any va més enllà de la península i treballa per “obrir mercat al màxim de països possibles”. “Perquè sabem que els articles que oferim són únics.” Per això, estan fent els primers contactes perquè els seus mobles arribin a Bèlgica, Holanda, Rússia, Estats Units o Veneçuela, Argentina, Uruguai i, fins i tot, Japó, país on hi ha més de 1.000 loves hotel, establiments amb habitacions temàtiques per satisfer el fetitxisme d'algunes parelles.

Tot i la revolució sexual de les últimes dècades, aquí encara hi ha gent que tot això li sona estrany. Aquests indecisos poden anar fins al carrer Mallorca 277, on hi ha la botiga Margarita Bonita, i si no gosen entrar en un establiment de ginys de luxe relacionats amb el sexe sempre poden fer fotos dissimuladament al seu aparador.

Un empresa d'un any de vida
L'empresa Margarita Bonita, amb seu a Anglesola (Lleida), va néixer el 2010 i va inaugurar la seva primera botiga a la ciutat de Barcelona l'octubre del mateix any. Els plans empresarials comporten exportar els seus productes exclu-sius a tot el món.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES