Societat

Fires

Tres fires ompliran el recinte firal de Girona el mateix cap de setmana

Firatast, Interquilt i el Saló del Còmic confluiran el segon cap de setmana d'octubre a Girona

Es calcula que aplegaran uns quants milers de persones

El Palau Firal de Girona serà la seu el cap de setmana del 7 al 9 d'octubre de tres fires de manera simultània, organitzades per Incatis, una empresa gironina dedicada a organitzar fires i esdeveniments. Les tres fires s'ubicaran dins el recinte firal i també a les carpes annexes ubicades a la Devesa de Girona. Són el ja reconegut Firatast, la fira de degustació per excel·lència de Catalunya; el saló Interquilt, dedicat a l'oci creatiu adreçat als amants de les labors i les manualitats, i la novetat del Girocòmic, una fira dedicada al món del còmic. Per facilitar l'accés del visitant als tres espais firals, s'ha creat per primera vegada una entrada única que dóna dret a accedir a les tres fires per un preu de 6 euros.

Girocòmic

La primera edició d'aquesta fira reunirà llibreries especialitzades en la venda de còmics, photocalls amb personatges de còmic, una gran pantalla de projecció on s'emetran ininterrompudament pel·lícules de còmics, venda de DVD, exposició de còmics i llibres d'autors reconeguts, i tallers, entre d'altres. Girocòmic s'inaugurarà el divendres 7 d'octubre. L'empresa Panini és el patrocinador oficial d'aquesta nova fira a Girona. El Girocòmic se celebrarà en una carpa annexa al Palau de Fires i estarà obert cada dia a partir de les deu del matí, i el diumenge fins a les tres de la tarda.

Pel que fa a Firatast, la fira de degustació arriba a la 23a edició amb més de 300 propostes gastronòmiques de nombrosos expositors. Paral·lelament als estands alimentaris, el primer pis del Palau de Fires contindrà inflables, animacions musicals, tallers, jocs i disfresses adreçades a nens i nenes. Firatast començarà el dijous 6 d'octubre i s'allargarà fins a la mitjanit de diumenge. A Firatast, el visitant compra uns tiquets de tast, que pot anar intercanviant als diferents estands per degustacions d'entre una amplíssima varietat de productes.

La fira Interquilt, d'altra banda, ofereix al visitant la possibilitat de comprar materials i complements per fer treballs manuals o labors. També hi ha tallers per aprendre noves tècniques i exposicions d'artistes nacionals i internacionals. El saló de l'oci recreatiu arriba a la sisena edició i novament incorporarà una edició especial per la campanya de Nadal.

Firatast i Interquilt ja havien coincidit en anteriors ocasions al Palau de Fires de Girona. En la darrera edició, l'octubre de l'any passat, van aplegar-hi més de 17.000 persones. És molt possible que enguany, amb la incorporació, el mateix cap de setmana, del Girocòmic, la xifra augmenti.

LA DATA

6.10.2016
Firatast començarà el dijous 6 d'octubre a les 6 de la tarda, i s'allargarà durant tot el cap de setmana.
7.10.2016
Interquilt i Girocòmic
obriran les portes divendres a les 10 del matí.

LA XIFRA

17.000
persones
van passar l'any passat per l'edició conjunta de Firastast i Interquilt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Oncolliga celebra aquest diumenge una nova masterclass de ioga benèfica

girona
SOCIETAT

Desconvocada la vaga a presons després de tancar un acord amb Justícia

Barcelona
BLANES

El consistori desencalla la construcció d’un hotel al Passeig de S’Abanell

BLANES
societat

Detingut ‘in fraganti’ un home acusat de vuit robatoris amb força en vehicles

blanes
Núria Escarpanter
Alcaldessa de Llançà (Junts)

“El pacte de govern és sòlid i es basa en la confiança”

Llançà

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la II Nit de la Bioenergia: l’energia més circular i social

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona