Societat

medi ambient

La platja de gossos tanca amb èxit

La platja reservada per a gossos durant l'estiu ha saldat la seva primera edició amb èxit de públic. Per l'espai, de 1.250 metres quadrats i situat a la platja de Llevant, hi van passar des del 19 de juliol –quan va obrir– fins diumenge 13.241 gossos: 3.468, al juliol; 6.948, a l'agost, i 2.825, al setembre. A partir d'ara, com sempre quan s'acaba la temporada de platges, l'accés dels animals a les platges de Barcelona és lliure.

Un cop desmantellada la instal·lació, l'Ajuntament de Barcelona encetarà ara una avaluació a partir dels indicadors d'ús de l'espai, i decidirà sobre la seva continuïtat l'estiu vinent, una opció per la qual el gerent de neteja i serveis urbans, Jordi Ribas, ja es decantava a principi de mes, a partir de la falta d'incidents i les valoracions positives recollides pel consistori. La decisió, però, es prendrà després de les reunions previstes amb la Guàrdia Urbana i els veïns de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia