Societat

Cap a un carnet jove que ajudi a emancipar-se

El govern intentarà dotar de més contingut el carnet jove per ajudar els seus posseïdors en el complex objectiu d'emancipar-se.

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, va avançar ahir que es vol donar un impuls més “social” al carnet jove, ara que compleix 30 anys i que ja té 550.00 titulars.

El carnet ja fa uns anys que va iniciar un seguit d'actuacions per mirar d'ajudar els joves en la inserció laboral, mitjançant beques i ajuts per integrar-se en el mercat de treball, i superar l'àmbit dels descomptes i serveis. “Ara és el torn de ser més actius en l'emancipació”, va assegurar Bassa, tot aprofitant la inauguració ahir d'un seminari sobre l'Associació de Carnets Joves Europeus. Un de cada deu carnets joves europeus és català. Aquest percentatge “avala el projecte català”, va comentar ahir en la trobada el president dels carnets europeus, Jarkko Lehikoinen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia