Societat

municipal

mascotes

La Paeria i els veterinaris compartiran el cens d'animals

L'Ajuntament de Lleida, el Col·legi de Veterinaris de Lleida i el Consell de Veterinaris de Catalunya van signar ahir un conveni per crear un cens municipal d'animals de companyia. El Consell de Veterinaris facilitarà a l'Ajuntament la base de dades de cens d'animals de companyia de l'Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia. En aquest cens es registraran les dades, i modificacions, d'identificació dels animals de companyia (gossos, gats i fures) que resideixen de manera habitual al municipi de Lleida, i les dades de les persones posseïdores o propietàries d'aquests. D'aquesta manera, se simplifiquen els tràmits per als propietaris dels animals de companyia, ja que només hauran de registrar l'animal una vegada.

Amb aquest acord, la Paeria també vol incrementar progressivament el percentatge d'animals identificats i censats al municipi i mantenir les dades del cens municipal d'animals tan completes i actualitzades com es pugui. El cens i la identificació faciliten la recuperació de l'animal en cas de pèrdua, i dissuadeixen de l'abandonament, que comporta un procediment sancionador per a l'amo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia