Societat

Miguel Ángel Torres, primer empresari ‘honoris causa' de la URV

El degà de la Facultat d'Enologia anima els alumnes a seguir els passos de Torres cap al camí de l'emprenedoria

És el primer cop que la Universitat Rovira i Virgili (URV) investeix com a doctor honoris causa un empresari. La universitat va investir ahir l'enòleg i empresari vitivinícola Miguel A. Torres, dels cellers Torres. Tot i tractar-se d'un empresari, el rector de la URV, Josep Anton Ferré, va explicar: “Entenem l'enologia com una ciència. Es va proposar al consell de govern i tots hi van estar d'acord.” La investidura coincideix amb els 25 anys de la URV. L'apadrinament de l'acte va anar a càrrec del degà de la Facultat d'Enologia, Joan Miquel Canals Bosch, qui va destacar que un dels motius que el van portar a proposar Torres com a honoris causa va ser “l'emprenedoria que el caracteritza”. El degà va recordar que la URV també fa aquesta tasca “de transmetre l'esperit emprenedor als alumnes i aquest n'és un bon exemple”.

Sobre aquest reconeixement, Miguel A. Torres va dir: “Representa un abans i un després perquè tota l'experiència que he anat agafant, per mi, és una ocasió extraordinària d'aportar-la a la universitat.” El negoci familiar dels cellers Torres ja està en mans de la cinquena generació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.