Societat

successos

explosió

L'explosió en un edifici de Premià de Mar va ser un crim masclista

Un informe dels Mossos conclou que la deflagració no va ser accidental sinó que hauria estat provocada per la parella de la primera víctima, que també va morir

La investigació passa al jutjat de violència domèstica

L'explosió de gas del passat 18 de setembre en un edifici de Premià de Mar (Maresme) seria presumptament a un crim masclista, segons un informe dels Mossos d'Esquadra. Els investigadors han conclòs que les causes del sinistre, que va causar la mort de dues persones, no van ser accidentals sinó criminals El cas passarà ara d'un jutjat d'instrucció ordinari a un jutjat de violència contra la dona (Vido).

Fonts judicials han informat a Europa Press que el jutjat d'instrucció ha rebut un informe policial que assenyala la possibilitat que l'explosió fos provocada i que el responsable seria l'home que vivia amb la víctima mortal. La dona va morir en el moment de la deflagració; la seva parella va patir cremades a un 30% del cos i va morir a l'hospital l'1 d'octubre.

Una vegada rebudes les conclusions de l'atestat policial, el Jutjat d'Instrucció 5 de Mataró, que fins ara s'encarregava de la instrucció del cas, ha acordat inhibir-se en favor del Jutjat de violència sobre la dona de la mateixa ciutat. Aquest fet, segons les esmentades fonts, corrobora que la causa de l'explosió hauria estat un crim de gènere.

L'explosió va desencadenar un incendi en el segon primera del número 194-196 de la Gran Via de Lluís Companys en el qual, a més de les dues víctimes mortals, van resultar ferides 16 persones.

Un total de 82 persones (36 famílies) d'aquest edifici i de dos edificis contigus van haver de ser desallotjades perquè el bloc sinistrat presentava danys estructurals. Els veïns encaran no han pogut tornar a les seves case i estan reallotjats en altres habitatges de manera temporal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona