Societat

educació viària

Un joc al mòbil per aprendre a conduir millor

Abertis Autopistas presenta “Autopistas car trip adventure”, un joc que apropa els nens a les claus per planificar i realitzar un viatge segur per l'autopista

En el procés de creació van ser els fills dels professionals d'Abertis Autopistas els que van provar el joc i van opinar sobre quins jocs eren més divertits

El joc està integrat en l'aplicació mòbil “Autopistas en ruta“, que, entre altres punts, geolocalitza el vehicle en cas d'accident i té trucada d'emergència

El joc repta a organitzar un viatge de la manera més segura

Abertis Autopistas, l'empresa líder en la gestió de autopistes, ha llençat un joc centrat en la seguretat vial i integrat en la seva aplicació mòbil “Autopistas en ruta” El nou joc, batejat com “Autopistas car trip adventure”, apropa als nens d'entre quatre i deu anys a les claus per planificar y realitzar un viatge segur per l'autopista i té amb sis mini jocs que permeten conèixer tot el relatiu a la seguretat viària.

La proposta compta amb dues operatives de joc: jugar als mini jocs per separat o iniciar un recorregut per l'autopista que integra tots els mini jocs. Si opten per jugar per separat podran escollir el mini joc que vulguin, per exemple, jugar a ordenar el maleter perquè les maletes estiguin col·locades de manera segura, ajudar a la màquina llevaneus a netejar la calçada per garantir la seguretat del pas o anar a comprar a l'estació de servei per cobrir les necessitats dels passatgers. Al contrari, si trien el recorregut, s'inicia la partida com si es comencés un viatge per l'autopista.

En un primer pas hauran de col·locar els passatgers i lligar-los el cinturó, una vegada fet això, iniciaran la marxa en la que es presentaran els diferents reptes: decidir si posen les llums antiboira, si activen el renta parabrises o es posen les ulleres de sol, entre altres decisions. En resum, els jugadors hauran d'optar sempre per l'opció més segura per als passatgers.

En el procés de creació d'“Autopistas car trip adventure” també hi van participar els fills dels professionals de la companyia que es van encarregar de provar el joc i donar les seves opinions. Les seves aportacions van ajudar a millorar alguns aspectes del jocs i adaptar-lo a les expectatives dels nens. “Autopistes en ruta és una iniciativa dels nostres treballadors, explica Marga Tejedor, directora de Experiència al Client d'Abertis Autopistas, i afegeix que, “el llançament d'aquest joc integrat en la nostra App, també estat dissenyat i adaptat amb l'ajuda dels nens, fills de professionals que treballen a Abertis Autopista, pel que la integració d'aquestes iniciatives amb l'equip ha estat total”.

L'aplicació, Autopistes en ruta, que ja compta amb més de 70 mil descàrregues en el seu primer any és una aplicació mòbil totalment gratuïta que ofereix un sistema de trucada d'emergència a bord, basada en el 112 europeu i similar al sistema eCall proposat per la Unió Europea, la implantació del qual serà obligatòria a partir de 2018.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia