Societat

500 joves, en l'elaboració del pla de joventut de Girona

Més de 500 joves han participat en l'elaboració del pla local de joventut de la ciutat de Girona, segons va informar ahir la regidora de Joventut, Elisabet Riera. Concretament, l'Ajuntament ha fet un procés participatiu que ha inclòs la confecció de 400 enquestes a joves i l'elaboració de vuit grups de discussió presencial en diferents espais amb la presència d'un total de 104 joves. La cooperativa de serveis Suara va ser l'encarregada de l'enquesta, elaborada per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament i que tractava les temàtiques que recomana el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya que són: educació, ocupació, emancipació-futur, salut, participació-col·lectivitat, cultura, participació-associacionisme i mobilitat.

Pel que fa als grups de discussió, van anar a càrrec de Batibull i es van fer als Químics, a Batibull, a la UdG, als Maristes, al Grup Esplai Sant Pau, a Montilivi i a l'escola d'EE Font de l'Abella, amb diversitat de perfils per recollir totes les sensibilitat. “La participació és un element clau durant l'elaboració del pla, però considerem que no ha de ser només en aquest punt, sinó que ha de marcar un punt de partida a partir del qual canviïn les formes de relació, facilitant la comunicació i interacció dels joves amb l'Ajuntament”, va destacar la regidora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.