Societat

Lloret lluita contra la pobresa infantil

Tècnics i regidors del consistori van fer la primera trobada per implantar el programa #Invulnerables

Regidors i tècnics de diferents departaments de l'Ajuntament de Lloret de Mar van fer ahir la primera trobada conjunta amb les entitats participants en el projecte #Invulnerables, que s'emmarca en el programa Caixa Proinfància. #Invulnerables és un projecte pilot contra la pobresa impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Fundació FC Barcelona, l'Obra Social La Caixa i la Fundació Rosa Oriol.

Lloret de Mar, d'acord amb uns indicadors de renda, demografia, protecció social o desocupació, va ser escollit com un dels vuit municipis per dur a terme aquesta prova pilot. Segons va explicar ahir el regidor responsable de l'àrea de Serveis a les Persones, Antonio Lorente, la trobada va servir per començar a establir les bases del projecte. L'objectiu és desenvolupar un paquet de mesures com ara prestacions de serveis, mesures educatives, terapèutiques i de lleure adreçades especialment als infants i a les seves famílies, que permetin el desenvolupament de les seves competències i capacitats per possibilitar la sortida de la situació en què es troben i prevenir la repetició de situacions generadores de risc. En la trobada hi van participar Sor Lucía Caram, de la Fundació Rosa Oriol, promotora del projecte #Invulnerables, i la directora del programa Caixa Proinfància, Montserrat Buisan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia