Societat

societat

Més de 300 activitats per despertar la vocació científica

Xerrades, concursos, jocs en línia, jornades de portes obertes, passejos, exposicions, conferències i fins a més de 300 activitats configuren el programa de la XXI Setmana de la Ciència (SC 16), que començarà demà per, entre altres coses, fomentar les vocacions científiques entre els joves.

Organitzada per la Fundació Catalana per a la Investigació i la Innovació, amb el suport de la Generalitat i la col·laboració de Gas Natural, Esteve i Obra Social La Caixa, la setmana se celebrarà fins al 20 de novembre i inclourà activitats de divulgació científica i tecnològica a més de 50 localitats catalanes.

La SC 16, que té també la col·laboració de 12 universitats, ha pres com a eixos temàtics centrals els llegums, la cartografia i la relació global/local. La Setmana de la Ciència s'inaugurarà avui amb una conferència del director de l'ISGlobal, Antoni Plasencia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia