Societat

gastronomia

premi

Sant Pol premia el millor xef jove

El jove grec Stamatios Misomikes, amb el plat Salas, es va proclamar ahir guanyador del primer concurs European Young Chef Award, organitzat per l'Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Art i Turisme (IGCAT), la Regió Europea de la Plataforma Gastronòmica i l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar. L'escola, amb motiu del cinquantè aniversari, ha estat l'escenari triat per al concurs, en què van participar una desena de joves promeses de la gastronomia d'entre 18 i 28 anys, escollits per un jurat format per reconeguts cuiners i membres de les institucions col·laboradores. La presidència del jurat va recaure en el mediàtic Joan Roca, cuiner del prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Guàrdia Urbana desallotja un assentament de barraques a tocar de Glòries

barcelona

L’EMA es pronunciarà la setmana que ve sobre la vacuna de Janssen i els casos de trombosi

Brussel·les

Dinamarca deixa de vacunar amb AstraZeneca per la “possible relació” amb casos “molt estranys” de trombosi

Brussel·les

Brussel·les i Pfizer acorden avançar 50 milions de dosis fins al juny per compensar els retards d’AstraZeneca i Janssen

brussel·les

La presencialitat a batxillerat i FP tornarà quan millorin les UCI abans d’acabar el curs

barcelona

Els empresaris ebrencs celebren que el Procicat plantegi aixecar el confinament comarcal aviat

Tortosa

Traslladen a l’entrada de Santes Creus el monòlit que va aparèixer dissabte a l’albereda

Aiguamúrcia

Brussel·les obre la porta a no renovar els contractes amb AstraZeneca i Johnson&Johnson

Brussel·les

El SEM pediàtric atén uns 1.200 infants cada any i prop de la meitat són nounats

Barcelona