Societat

societat

La Caixa convoca 197 beques de postgrau a universitats estrangeres

L'Obra Social La Caixa ha obert una nova convocatòria del programa de beques de postgrau per continuar la seva aposta per promoure el talent i l'excel·lència entre els joves. L'objectiu és donar l'oportunitat a estudiants brillants d'accedir a les millors universitats i els millors centres d'investigació del món. La inversió de l'entitat per a la convocatòria del 2017 és de vint milions d'euros, i el pressupost acumulat d'ençà del començament, l'any 1982, ja supera els 232 milions d'euros, segons La Caixa.

En aquesta edició les beques que s'ofereixen són: 65 per cursar estudis de postgrau en universitats europees; 55 per a postgraus a Amèrica del Nord (Canadà i els Estats Units)) i a la zona d'Àsia Pacífic (Austràlia, Xina, Singapur, Japó, Índia i Corea del Sud); 20 beques per a estudis de doctorat a universitats o centres d'investigació de l'Estat espanyol, i 57 beques del programa INPhINIT per cursar estudis en centres d'investigació. Aquest programa és nou i vol atreure talent internacional a centres de renom com Severo Ochoa i Maria de Maeztu, així com als instituts d'investigació sanitària Carlos III. Aquest programa està dirigit a estudiants de totes les nacionalitats en les àrees de ciències de la salut i de la vida, tecnologia, física, enginyeria i matemàtiques. Les beques INPhINIT tenen una durada màxima de tres anys i una dotació econòmica total de 122.592 euros.

El programa de La Caixa és el més importat entre les iniciatives impulsades per entitats privades, tant pel nombre de beques com pel rigor en el procés de selecció, la varietat de disciplines i la dotació econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia