Societat

societat

Detingut a Alacant un home per apallissar a la seua companya en el portal de casa

Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió que s'havia instal·lat fa poc en la comunitat de veïns

La víctima no havia interposat denuncia per por de patir més agressions

La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor d'una brutal pallissa a la seua companya sentimental ocorreguda el passat dia 20 en el portal del seu domicili de la població de Sant Joan d'Alacant, ha informat l'Institut Armat en un comunicat. Els fets van ser gravats per un circuit tancat de televisió que s'havia instal·lat fa poc en la comunitat de veïns, arran de diversos robatoris en domicilis que havien patit.

Les imatges mostren com la víctima, una dona de nacionalitat hongaresa i 38 anys, arriba al portal de l'immoble on rau. En eixe moment, apareix la seua parella, un home de nacionalitat ucraïnesa de 22 anys, que devia haver-la vist arribar des del domicili, i la rep amb una sèrie de cops que la tiren a terra. L'agressor, mentre que la víctima estava atordida a terra, ix al carrer a comprovar que no hi ha testimonis que puguen veure el que passa en el portal i torna per a continuar amb les agressions, detalla la Guàrdia Civil.

Durant cinc minuts, l'ara detingut seguix acarnissant-se amb la dona, fins que, finalment, l'arrossega agafant-la del cabell per l'escala i la introdueix a l'ascensor. El vídeo, que ha sigut facilitat per l'empresa de seguretat als agents de la Guàrdia Civil, ha servit per a actuar d'ofici i detindre el presumpte autor de la brutal pallissa.

La víctima, “no havia interposat denuncia per por de patir més agressions, tot i que, arran d'esta actuació ha decidit denunciar-lo”, afigen des de la Guàrdia Civil. Després de la investigació, els agents han posat al presumpte agressor a disposició del Jutjat número 2 de Violència de Gènere d'Alacant.

La Guàrdia Civil recorda que compta actualment amb de 276 Punts d'Atenció Especialitzada (PAE) per a la lluita contra la violència de gènere, distribuïts per tot el territori espanyol, dels quals formen part 654 especialistes formats específicament per a esta matèria.

Els PAE actuen com a complement i suport de les Unitats territorials i es troben en les Unitats Orgàniques de policia Judicial del Cos (per demarcacions), així com en un número creixent d'Equips Territorials de Policia Judicial (comarques).

Aquests PAE estan composats per agents especialitzats en l'atenció a víctimes d'especial vulnerabilitat i garantixen que el citat òrgan puga atendre de manera específica els casos més greus i complexos en este àmbit, així com prestar suport i assessorament als Llocs i Unitats territorials. Totes les actuacions en aquesta matèria són notificades als PAE per tal de valorar la seua possible intervenció, fent, al seu torn, un seguiment de la problemàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Centenars d’universitaris es manifesten a Barcelona contra el “genocidi” a Gaza

barcelona
FIGUERES

Tanca el bar que prohibia l’entrada a les dones

FIGUERES
GIRONA

Salellas lamenta les bretolades contra botigues de ciclisme

GIRONA
societat

Demanen 6 anys de presó per violar una dona que estava drogada

olot
economia

Cada cop més bio, l’agricultura ecològica suposa el 9,3% dels conreus

PENELLES
societat

Subvenció de 120.000 euros de la Diputació per a la compra d’habitatges

girona

El Tren de la Memòria de Portbou es retarda pel robatori de coure

portbou
societat

Teisa ofereix allotjament gratuït a conductors que vulguin treballar amb l’empresa

girona
societat

Els investigadors del cas Yaiza, morta per la seva mare, descarten que la dona patís un trastorn mental

BARCELONA