Societat

La mostra de productes locals es consolida en la Fira de Porqueres

Avui s'obre la Fira d'Hivern de Porqueres, que s'allargarà fins al dia 10, amb una vintena d'activitat. Després que l'any passat es va introduir per primer cop en el programa, s'hi ha inclòs de nou la mostra d'entitats i productes locals, que estarà oberta el dia 6 al matí i al migdia a la plaça Major.

El programa s'enceta aquest vespre amb la representació de l'obra teatral Mal nom, de la companyia Pausa Tècnica (centre cívic, 20 h, i diumenge, 18 h). La fira continuarà amb propostes com ara el popular concurs de dibuix sobre l'asfalt (dia 6 al matí, a la plaça Major); el concurs d'allioli (dia 6, 18 h, can Carreras); la cursa popular (dia 8, 9.30 h, al pavelló), que forma part del flamant circuit de curses populars de la comarca, o la Fira del Petit Mercader (dia 8 al matí, a la plaça Major), un mercat de joguines de segona mà, que es complementa amb una recollida de joguines que es lliuraran a Càritas. Per tancar el programa s'ha previst la representació de Ventura (premi AGT de l'any passat) en una casa particular (dies 9 i 10, 20 h). Les entrades es vendran al centre cívic, on indicaran als espectadors el lloc on han d'anar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.