Societat

festes

pregó

El jurista Manuel Faus, pregoner de la fira del Mallol

La fira de Sant Nicolau del Mallol, que se celebra demà, tindrà de pregoner el prestigiós jurista Manuel Faus, que ha estat notari a Olot durant quatre dècades. L'acte tindrà lloc a les dotze del migdia.

El programa inclou activitats tan diverses com el mercat pròpiament dit (amb una cinquantena de parades, majoritàriament de productes artesans), uns tallers per aprendre a fer i usar ungüents naturals adients per a l'hivern, un espectacle d'aus rapinyaires, una cercavila i un ball populars i una mostra de bestiar i una altra d'oficis antics, entre moltes altres propostes. D'altra banda, a can Trona (a les 10.45 h i 17 h) es projectarà el documental de Marc Planagumà Dones de la vall, i el professor de la UB Valentí Gual oferirà una conferència sobre les guerres remences a l'església de Sant Bartomeu (12.30 h). La fira es tancarà a les 18.30 h amb la distribució de caldo calent a tots els assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia