Societat

societat

Fi a les canonades malmeses del Pinell de Brai

El Departament d'Agricultura destinarà 195.000 euros a la retirada, aquest mes de desembre, d'unes canonades malmeses procedents de les obres de regadiu que es van fer al Pinell de Brai i que, després de molts anys, seran traslladades a un abocador autoritzat. Així ho va anunciar ahir la consellera Meritxell Serret durant una visita a la Terra Alta, on també va inaugurar la Festa de l'Oli de la Fatarella. El reg del Pinell es va iniciar l'any 1993 i des de l'inici es van detectar un seguit de mancances a la xarxa, per la qual cosa es van substituir i es van dipositar en una zona per si podien ser utilitzades en un futur.

No indemnitzaran Port Aventura pel retard dels Jocs

redacció

El parc temàtic Port Aventura renuncia a exigir qualsevol tipus d'indemnització o penalització com a conseqüència de la decisió d'ajornar els Jocs Mediterranis que s'havien de celebrar el 2017 a Tarragona, i que finalment es faran el 2018. El centre té adjudicat el servei d'allotjament dels esportistes a diversos hotels del complex turístic de Vila-seca i Salou, però la companyia no demanarà cap compensació pel canvi de condicions del servei. El parc es va mostrar disposat a seguir col·laborant amb l'esdeveniment. El regidor comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, va celebrar la decisió, que alleugereix el cost de l'ajornament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia