Societat

universitats

Debat sobre l'estat de la Facultat de Psicologia

Aules massa grans pel nombre d'alumnes i mal aïllades, absència d'endolls per recarregar el portàtil durant les hores de classe, aparcaments en mal estat i falta de personal docent per impartir algunes de les matèries. Aquestes són algunes de les queixes recurrents dels alumnes de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV, que ahir van organitzar una concentració per tal de llegir un manifest que evidencia les mancances amb què han de conviure en el dia a dia. També van recollir firmes per buscar adhesions dels estudiants del centre. “Reclamem que s'escolti la nostra veu”, va afirmar el portaveu de l'Assemblea d'Educació i Psicologia, Roger González, que va recordar que el projecte de construcció d'una nova facultat al campus Catalunya, que es va anunciar l'any 2009, “va quedar aturat arran de la crisi”. Els alumnes lliuraran al degà dels estudis, Lluís Marqués, les signatures recollides, i no descarten traslladar el problema al rector de la URV.

El portaveu de l'assemblea va recordar que el centre agrupa diferents ensenyaments d'educació infantil, primària, educació social, psicologia i pedagogia, i màsters de formació del professorat d'ESO i batxillerat, FP i ensenyaments d'idiomes; a més, va assenyalar que acull diàriament 1.500 alumnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia