Societat

successos

Detenen una dona per deixar el seu nadó al cotxe mentre anava a la discoteca

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) una dona de 34 anys, de nacionalitat alemanya i veïna de Barcelona, per un presumpte delicte d'abandonament després de deixar el seu nadó en el cotxe per anar a una discoteca.

La policia va veure la dona sobre les 00.30 hores del 14 de gener durant un control en el qual van identificar la furgoneta on viatjaven ella, propietària del cotxe, el seu fill, un amic i un gos de raça boxer. La conductora va explicar als agents que havia sortit per portar un pastís a uns amics que estaven en una discoteca propera al control i que després marxaria a casa seva a Barcelona.

Després de finalitzar el control, sobre les dues de la matinada, els agents van passar per davant de la discoteca que els havia mencionat la dona i van veure la furgoneta aparcada, tot i que ni ella ni el seu amic estaven allà. Davant la sospita que el nadó hi era dins van intentar obrir el vehicle, però un client els va dir que la propietària es trobava a la discoteca. La va anar a buscar i la dona va reconèixer que el seu fill estava dins dormint.

En obrir el vehicle, la policia va trobar el gos sense morrió i el nadó dormint tapat amb diverses mantes així com diversos matalassos al voltant en condicions higièniques inadequades i sense cap tipus de calefacció. Se li van practicar proves d'alcoholèmia a la dona, el resultat de la primera prova de contrast va ser 0,23 mg/l d'aire expirat.

Mare i nen van ser traslladats a dependències policials, on la dona va ser detinguda i la direcció general d'atenció a la infància i l'adolescència (Dgaia) es va fer càrrec del menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva