Societat

Festes i tradicions

L'estany es guanya la confiança dels Reis Mags

Banyoles es planteja que l'arribada dels monarques a la ciutat en barca, recuperada aquest any amb molt d'èxit, tingui continuïtat

L'Ajuntament de Banyoles i els voluntaris que hi participen s'estan plantejant donar continuïtat a l'arribada dels Reis d'Orient per l'estany, en barca. Gairebé dues dècades després de l'últim cop, aquest any s'ha provat la recuperació d'aquell espai per donar la benvinguda als Reis Mags, i tant el balanç que en fan els organitzadors com la majoria dels comentaris que circulen per la ciutat són molt elogiosos. “Es va deixar de fer a l'estany després de l'accident de L'Oca. Ja ha passat prou temps perquè ens podem plantejar recuperar aquest escenari tan particular de Banyoles”, va dir aquesta setmana l'alcalde, Miquel Noguer, el qual va matisar que només serà possible si es continua comptant amb la col·laboració del Club Natació Banyoles. “Hauríem de corregir alguns problemes detectats, com ara la visibilitat de l'espectacle des d'alguns punts”, hi va afegir un membre de la comissió organitzadora. La nova escenografia es va centrar en l'aparició dels monarques i part del seu seguici en unes embarcacions, en mig d'un espectacle de llum i so i l'expectació de centenars de persones situades al front d'estany. Els Reis van desembarcar en una plataforma flotant, on els va rebre l'alcalde. Un cop a terra ferma, la cavalcada va travessar la ciutat fins al passeig de la Muralla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia