Societat

Municipal

Banyoles ofereix 34 llocs de treball subvencionats

L'Ajuntament de Banyoles contractarà aquest any 34 persones gràcies a cinc programes d'ocupació subvencionats per la Generalitat. En total, el consistori rebrà per a aquesta finalitat 780.000 euros. En relació amb els darrers anys, aquest cop hi ha la novetat de cinc contractes de pràctiques, de sis mesos de durada, per a persones beneficiàries de la Garantia Juvenil. Treballaran com a dinamitzador juvenil, administratiu i auxiliars administratiu. D'altra banda, es contractarà personal per donar cobertura a un programa de formació ocupacional; per al programa Agents de Desenvolupament Local i el programa Joves per a l'Ocupació. Finalment, onze persones contractades treballaran en les diferents vessants del projecte Treball als barris, que està dirigit als veïns del barri de la Farga.

L'oferta, la va presentar ahir la regidora de l'àrea econòmica, Joana Vilà, que va recalcar la voluntat del consistori de fomentar l'ocupació, l'emprenedoria i la inserció laboral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia