Societat

Presenten un programa ocupacional per a joves a Mas Carandell

Unes 700 persones es beneficiaran de les activitats formatives durant el 2017

Mas Carandell ha presentat l'oferta formativa per al 2017, que hauria de beneficiar unes 700 persones pel que fa a ocupació i hauria de suposar la inserció laboral d'un mínim de 53 persones, que disposaran d'un contracte directe. La novetat d'enguany és el programa 30 Plus que, segons el regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, vol posar remei a un buit en l'oferta d'ocupació per a persones de més de 30 anys. “Mas Carandell torna a ser capdavanter i aposta per 30 Plus, que beneficiarà 40 persones que abans no es podien atenir a cap programa perquè tenen més 30 anys i menys de 45”, en paraules del regidor.

Per aquest any 2017 s'han aprovat programes nous que s'afegeixen als que ja estan en curs: auxiliar de venda i d'atenció al públic, auxiliar de lampisteria i instal·lacions, auxiliar de perruqueria i estètica i auxiliar de cuina i de cambrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.