Societat

Itàlia

Moren 16 estudiants hongaresos al nord d'Itàlia

Els joves, d'entre 14 i 18 anys, tornaven al seu país després d'un viatge a França

Almenys 16 persones, la majoria joves d'Hongria, han mort i 39 més han resultat ferides en un accident d'autobús a la ciutat italiana de Verona (al nord-est d'Itàlia) la matinada d'aquest dissabte, segons ha informat el cos de bombers del país.

La majoria de les víctimes eren joves de nacionalitat hongaresa d'entre 14 i 18 anys que tornaven al seu país després de fer un viatge a França, segons indiquen diversos mitjans locals.

L'accident s'ha produït a l'autovia A4, a l'alçada del municipi de San Martino Buon Albergo, a prop de la sortida a Verona est. L'autobús va xocar contra un pilar en un dels viaductes i es va incendiar, d'acord amb la primera reconstrucció dels fets que ha confirmat la policia italiana.

El xoc va provocar que molts dels ocupants quedessin atrapats dins l'autobús. Els ferits han estat traslladats a diferents hospitals de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia