Societat

seguretat

assalt a la conselleria de justícia

Els Mossos no han trobat res “estrany” a la conselleria de Justícia

El conseller de Justícia, Carles Mundó, afegeix que la “informació sensible” que hi ha al departament està protegida “amb les mesures de seguretat necessàries”

El conseller de Justícia, Carles Mundó, ha assegurat aquest dimarts a la tarda que els Mossos d'Esquadra “no han trobat res estrany” a la seu del departament després de l'estrambòtic cas de diumenge a la nit, quan un individu va accedir a la seu departament i se'n va anar poc després sense emportar-se'n res.

A més, el conseller ha volgut remarcar que tota “la informació sensible” de la conselleria està protegida amb “les mesures de seguretat necessàries”, descartant així la possibilitat que el responsable de l'acció s'hagués pogut fer amb dades privades del departament.

Mundó ha finalitzat la seva intervenció assegurant que a partir d'ara s'intentarà millorar i reforçar “els mecanismes de seguretat” del departament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.