Societat

Esports

Expulsades per força

Les jugadores de l'Atlètic Masnou es queixen que van rebre insults i amenaces sexistes al camp del Lloret

El president del CF Lloret demana disculpes al rivals però nega que un dels protagonistes pertanyi a l'entitat

El Lloretenc-Atlètic Masnou de segona catalana femenina es va acabar dissabte a la tarda abans d'hora al camp municipal del Molí. El partit, ja ajornat, es va haver de suspendre (0-6, 30'). El motiu, segons explica el club maresmenc que ha denunciat la situació viscuda, va ser perquè “uns jugadors veterans” van insultar i finalment van fer fora “per la força” els dos equips perquè ells poguessin jugar. Tot arrenca per una coincidència d'horaris. El partit es va programar a les 15.30 hi a les 16.00 h al mateix camp on en començava un altre de veterans entre el Lloret i el Caldes d'Aigües Bones. Tot i informar-ne la federació, no es va poder canviar la data del partit oficial i les futbolistes s'hi van presentar sabent que la instal·lació podia estar ocupada.

Segons explica Albert Gallés, responsable del futbol femení de l'Atlètic Masnou, els veterans dels dos equips no van parar de molestar i amenaçar les noies. “Comentaris com ara “això és la llei del més fort”, “aneu a fer ballet” o “marxeu a la cuina” i finalment la invasió del camp van fer suspendre el partit”, recorda. Per manifestar que no hi estaven d'acord, les jugadores van seure al mig del terreny de joc i les del Lloretenc s'hi van unir. Una protesta que es va acabar, davant de la impotència, abandonant el camp. “El que volem és que no torni a passar perquè això no es pot tolerar”, hi afegeix Gallés.

El president del CF Lloret, Eduard Coloma, va lamentar ahir a la tarda els fets. Inicialment, diumenge el club va fer un comunicat assegurant que cap dels membres de l'equip de veterans s'havia adreçat en termes sexistes ni havia expulsat ningú del camp. Coloma, que admet que no sap què havia passat, va demanar disculpes al conjunt maresmenc i es va reunir al vespre amb el regidor d'Esports, Joan Bernat, i amb el responsable de l'equip de veterans de l'entitat per aclarir els fets. El Lloret CF estava pendent també de fer un altre comunicat. En l'acta del partit, el col·legiat assenyala que un dels jugadors del Lloret –segons indicacions del tècnic del Lloretenc– hauria insultat les jugadores i un altre hauria expressat termes masclistes i pejoratius cap a les jugadores del Masnou i del Lloretenc. Coloma afirma que un dels protagonistes no pertany al Lloret CF.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia