Veïns de Constantí reclamen informació sobre la creació d'un local sociocultural

L'Ajuntament de Constantí es va comprometre ahir a obrir un expedient per tal de revisar com s'ha informat realment els veïns d'un bloc d'habitatges del nucli antic sobre la creació d'un local de tipus sociocultural als baixos de l'edifici. Els propietaris, que es mostren també recelosos perquè l'espai serà gestionat per una entitat representant de la comunitat musulmana del municipi, havien denunciat que el consistori no havia tramitat correctament les notificacions que ha de lliurar als veïns per tal d'informar-los del projecte i donar l'oportunitat que aquests al·leguin contra ell. «En revisar les notificacions, ens hem adonat que s'havien falsificat les signatures, ja que signaven veïns que no havien rebut mai la notificació», va explicar ahir Joan Josep Blavé, president de la junta de propietaris del pàrquing de l'edifici, situat al carrer de l'Església Vella. L'alcalde de Constantí, Josep Maria Sabaté, i diversos tècnics municipals es van reunir ahir amb els veïns afectats, i es van comprometre a revisar com s'havia realitzat el procediment, a més d'anunciar que oferiran un nou torn d'al·legacions a la comunitat de propietaris del bloc.

Blavé també va detallar els recels d'alguns dels veïns per la possibilitat que el local, on ja s'estan realitzant les reformes, finalment es converteixi en un lloc de culte, opció a la qual la majoria dels veïns s'oposen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Balanç satisfactori de la quinzena edició del festival Flors i Violes

palafrugell

Miquel Carreras, nou membre del Consell d’Administració de l’IAS

girona
MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat