Societat

El govern vol reobrir la llar d'infants de Calafell Parc

Si hi ha un mínim d'inscripcions, es preveu recuperar el servei

L'Ajuntament de Calafell vol reobrir el pròxim curs escolar la llar d'infants municipal El Petit Príncep, situada a la urbanització Calafell Parc. L'equipament està tancat des de fa quatre anys, per falta d'alumnes, a causa de la crisi. Però el govern municipal veu possible tornar-lo a posar en marxa, vist l'efecte que la rebaixa dels preus de l'any passat ha tingut en les altres tres llars municipals.

L'Ajuntament ha decidit obrir les inscripcions per a aquesta llar d'infants, amb les places que oferia el centre abans de tancar: 61 places, distribuïdes en una aula de nadons (mínim 4 mesos), per a vuit infants; una aula de P1, per a tretze infants, i dues aules de P2, amb vint infants per aula. A més, hi haurà servei d'acollida a primera hora del matí i al migdia, servei de menjador i ludoteca al final de la tarda. La intenció del govern és obrir si hi ha un mínim d'inscripcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia