Societat

Alumnes de primària faran el cartell de Sant Pere

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Reus ha convocat un concurs adreçat a l'alumnat de sisè de primària de les escoles de la ciutat per seleccionar la imatge del cartell de la festa major de Sant Pere 2017. Els grups classe de sisè de la ciutat que vulguin participar en aquest concurs poden presentar els seus treballs fins al dia 6 d'abril, a les oficines de la regidoria de Cultura.

La convocatòria d'un concurs escolar per escollir el cartell de la festa major de Sant Pere és fruit d'una proposta sorgida del Consell d'Infants Ciutadans de Reus, un organisme consultiu integrat per escolars que cada any treballa sobre un tema concret i elabora durant el curs un seguit de propostes que s'eleven al ple.

En aquesta ocasió, i de manera excepcional coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017, es porta a terme l'elecció del cartell de la festa major a partir d'un concurs entre l'alumnat reusenc, de manera que l'Ajuntament de Reus recull la proposta del Consell d'Infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia