Societat

La primera fira catalana de ‘food trucks' arriba aquests dies a Salt

Prop de trenta furgonetes de menjar i una desena d'expositors de serveis professionals estaran a la mostra

L'Era de Cal Cigarro de Salt acull avui i demà el Food Truck Market&Co, la primera fira sectorial per a professionals de la gastronomia itinerant que es fa a Catalunya, amb la voluntat de “convertir-se en la fira de referència del sector”, tal com va explicar a l'acte de presentació l'alcalde local, Jordi Viñas, que també va destacar que la proposta és també una oportunitat per a Salt de situar-se altre cop al mapa, a més de complementar les tres fires ja existents a la vila: la Fira de la Flor i el Planter, la Fira Tèxtil i la Fira del Cistell.

El Food Truck Market & Co està pensat per a tothom, perquè els professionals coneguin l'oferta de serveis per al seu negoci i per formar-se en temes tècnics, i també perquè els visitants i les famílies hi passin una bona estona, amb espectacles musicals i animació. Per tant, s'organitza en tres espais: Empresa, Market i Pícnic. El primer s'orienta a les empreses del sector, amb conferències i xerrades –destaca la presentació de la primera Guia per a la preparació i venda ambulant d'aliments en vehicles remolc per part de la Generalitat de Catalunya–, a més d'una desena d'expositors de maquinària d'hoteleria, carrossers i tallers especialitzats en cuina sobre rodes –fins i tot es podrà seguir pas a pas la construcció d'un vehicle en directe–. També hi haurà especialistes en branding i packaging, parament i disseny d'interiors.

Els espais més lúdics es trobaran al Market i el Pícnic. A tots dos hi haurà furgonetes amb oferta gastronòmica, però el primer estarà obert tot el dia amb actuacions pensades per al públic en general i el Pícnic està més pensat per a un públic familiar i infantil. Magda Ana Arenós i Gloria Prat, representants de l'associació gironina de food trucks, van valorar molt positivament la iniciativa de Salt i van afirmar durant la presentació que “els food trucks han vingut per quedar-se a la vila” (més informació a www.viladesalt.cat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona